Χρ. Χάϊδος – Για τις καταστροφές σε Καλαμπάκα και Βασιλική

Παρέμβαση στην ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το επείγον και σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί κυρίως των περιοχών Βασιλικής και  Μεγάρχης του Νομού Τρικάλων αλλά και άλλων περιοχών της Καλαμπάκας

Xaidos
0 91

Παρέμβαση στην ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το επείγον και σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί κυρίως των περιοχών Βασιλικής και  Μεγάρχης του Νομού Τρικάλων αλλά και άλλων περιοχών της Καλαμπάκας Παρέμβαση στην ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το επείγον και σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί κυρίως των περιοχών Βασιλικής και  Μεγάρχης του Νομού Τρικάλων αλλά και άλλων περιοχών της Καλαμπάκας Τρικάλων από τις τεράστιες καταστροφές που έχουν προκληθεί στις καλλιέργειες πεπονοειδών, καπνού, βαμβακιού, καλαμποκιού, μηδικής, αμπελιών και ελαιόδεντρων εξαιτίας της σφοδρής χαλαζόπτωσης των περασμένων ημερών, έκανε ο Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Χάιδος.

Για το παραπάνω θέμα ο Τρικαλινός Βουλευτής απέστειλε και υπόμνημα στην Υπουργό και στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κατερίνα Μπατζελή και κ. Μιχάλη Καρχιμάκη αντίστοιχα με το οποίο, αφού τους ενημέρωσε για την κατάσταση, ζήτησε τη συνδρομή των αρμοδίων για την ταχεία εξέταση του ζητήματος, την άμεση εκτίμηση της ζημιάς από τον ΕΛΓΑ και τη σύντομη αποζημίωση των πληγέντων παραγωγών των παραπάνω περιοχών του Νομού Τρικάλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.