Χορηγοί για δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα στο δήμο Καλαμπάκας

Βιώνουμε τη δυσκολότερη οικονομικά συγκυρία μετά τη μεταπολίτευση. Οι οριζόντιες μειώσεις μισθών,συντάξεων κλπ έχουν φτάσει τους Έλληνες στα όριά τους.

0 464

Βιώνουμε τη δυσκολότερη οικονομικά συγκυρία μετά τη μεταπολίτευση. Οι οριζόντιες μειώσεις μισθών,συντάξεων κλπ έχουν φτάσει τους Έλληνες στα όριά τους.

Βιώνουμε τη δυσκολότερη οικονομικά συγκυρία μετά τη μεταπολίτευση. Οι οριζόντιες μειώσεις μισθών,συντάξεων κλπ έχουν φτάσει τους Έλληνες στα όριά τους. Μέσα σ αυτήν τη δυσμενή συγκυρία ελπίδα είναι ο εθελοντισμός. Για να επιτευχθεί όμως αυτός χρειάζεται ενημέρωση ,προγραμματισμός,σκοπός και στόχευση. Δεν μπορούμε να ζητούμε εθελοντές δίχως ,εκ των προτέρων,να τους ενημερώνουμε .

Καλώ λοιπόν για άμεση και αναλυτική ενημέρωση. Ο εθελοντισμός από μόνος του δεν μπορεί να λειτουργήσει καλά αν δεν υπάρχουν και οι ανάλογοι οικονομικοί πόροι που θα σταθούν αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες.

Η πρότασή μου απευθύνετε ,πέραν των όσων  τοπικών επιχειρηματιών έχουν την οικονομική δυνατότητα,και στα τοπικά τραπεζικά ιδρύματα καθώς και στις μεγάλες αλυσίδες super market της περιοχής μας. Έτσι κι αλλιώς διαθέτουν μεγάλα κονδύλια για την διαφημιστική τους προβολή.

 Μια σωστή προσέγγιση ,απ την πλευρά του δήμου, με αναλυτική μελέτη δράσεων,κοστολόγησης αυτών και στόχος αποτελέσματος πιστεύω ότι δε θα τους άφηνε αδιάφορους. Η τοπική κοινωνία είναι αυτή που τόσα χρόνια τους στηρίζει και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ,νομίζω, να λειτουργήσουν και αυτοί ανταποδοτικά.

Μιλάω πάντα για δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα για να μην παρεξηγηθώ.

Εν αναμονή κινήσεων …

Υ.Γ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους όσους με διαβάζουν καθημερινά καθώς και για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχομαι. Παρακαλώ όμως να υπάρχει μια αμφίδρομη επικοινωνία απ τον παρόντα χώρο με προτάσεις -ιδέες ώστε να φανερώσουμε την δύναμή μας και να αρχίσουν να μας υπολογίζουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.