Χωμάτινη λιμνοδεξαμενή και δίκτυο άρδευσης στο Γερακάρι Καλαμπάκας από την Π.Ε Τρικάλων

Με γνώμονα την ενίσχυση των αγροτικών υποδομών στον νομό, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

0 363

Με γνώμονα την ενίσχυση των αγροτικών υποδομών στον νομό, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Με γνώμονα την ενίσχυση των αγροτικών υποδομών στον νομό, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων προχώρησε στην κατασκευή χωμάτινης λιμνοδεξαμενής και δικτύου σωληνώσεων άρδευσης στην Τοπική Κοινότητα Γερακαρίου του Δήμου Καλαμπάκας.

Με μεγάλη ικανοποίηση έγινε δεκτό το εν λόγω έργο, καθώς αποτελούσε πάγιο αίτημα των κτηνοτρόφων και των πατατοπαραγωγών της περιοχής. Ειδικότερα, η κατασκευή της λιμνοδεξαμενής και του κατάλληλου δικτύου σωληνώσεων διευκολύνει τους παραγωγούς καλύπτοντας τις ανάγκες άρδευσης του Γερακαρίου και εξασφαλίζει την ποσοτική και ποιοτική βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης επισκέφθηκε το Γερακάρι και αναφερόμενος στο έργο δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αναβαθμίζει τις αγροτικές υποδομές, βελτιώνει την καθημερινότητα των παραγωγών και δημιουργεί προϋποθέσεις για την αύξηση της παραγωγής τους. Με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την τόνωση της τοπικής αγροτικής οικονομίας, ειδικά στην περίοδο της κρίσης. Σε άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γερακαρίου κ. Θωμά Παπαχρήστο, προχωρήσαμε στην κατασκευή της λιμνοδεξαμενής και του δικτύου αποδεικνύοντας εμπράκτως την στήριξη μας στον Τρικαλινό αγρότη και κτηνοτρόφο.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.