Ξεκινούν οι Εγγραφές και Προπονήσεις στην Ακαδημία Μπάσκετ του Α.Ο Καλαμπάκας

0 554

Ξεκινούν 27/8/2018 οι Εγγραφές & Προπονήσεις στην Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΟ Καλαμπάκας.

Από 27/8/2018 και ώρες 14:30-17:30 μπορούν οι γονείς των αθλητών & αθλητριών να προσέρχονται στο Βλαχάβειο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας, για την εγγραφή των παιδιών τους, καθώς και να ενημερωθούν για τη λειτουργία των τμημάτων την περίοδο 2018-2019, αλλά και να λάβουν το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Πρωταρχικός στόχος των Τμημάτων Υποδομής του ΑΟΚ είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται το άθλημα, αλλά ταυτόχρονα να διαμορφώσουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, πειθαρχία, κοινωνικότητα και ομαδικότητα.

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για το σύλλογό μας δεδομένου ότι η ανδρική ομάδα συμμετέχει για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική Κατηγορία και δημιουργούνται (αυτομάτως) μεγάλες προσδοκίες για όλη την οικογένειά του ΑΟΚ.

Ο ΑΟΚ εφαρμόζει ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί από πολύ έμπειρους προπονητές καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση.

Οι Ακαδημίες μας απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 5-16 ετών.

Σήμερα λειτουργούν τμήματα Pro Junior, Junior, Pro Mini, Mini, Παμπαίδες, Παιδικό, Εφηβικό, καθώς και τμήματα Κοριτσιών Παγκορασίδες & Κορασίδες, που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα και στα διαφορά τουρνουά και Basketball Camps που διοργανώνονται σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.

Τα γήπεδα στα οποία θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις είναι:
• Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας
• Κλειστό Γυμναστήριο Γυμνασίου

Υπεύθυνος – Προπονητής Τμημάτων Υποδομής ΑΟΚ: Σπανός Κωνσταντίνος

Εκ της διοικήσεως

Ο Πρόεδρος
Φαμίσης Σωτήρης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.