Ξεκίνησαν οι επισκέψεις στα Κοινοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Μετεώρων

1 989

 

Ξεκίνησαν όπως είχε ανακοινωθεί τις επισκέψεις στα Κοινοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Μετεώρων ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Θώμος Γιώργος και ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Β’ κ. Παπανικολάου Γιώργος, τηρώντας πάντα τα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας που ορίζουν οι εγκύκλιοι του Υπουργείου Υγείας.

Στις 24/03 επισκέφθηκαν τα χωριά Ασπροκκλησιά και Αγιόφυλλο, σήμερα 26/03 επισκέφθηκαν τα χωριά Αμπέλια, Κλεινός και Χρυσομηλιά και αύριο 27/03 έχει προγραμματιστεί να επισκεφτούν τα χωριά Πεύκη, Κορυδαλλός, Παναγία και Τρυγόνα.

Σκοπός των επισκέψεων είναι να καταγραφούν οι ανάγκες των κατοίκων, όπως αυτές έχουν δημιουργηθεί μετά την εφαρμογή των αναγκαστικών – περιοριστικών μέτρων, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της κάθε τοπικής κοινωνίας.

Επίσης στόχος των επισκέψεων είναι και η ενημέρωση των κατοίκων μέσω των Προέδρων για τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Από το γραφείο Δημάρχου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

  1. ΝΤΙΝΟΣ Αρχοντης λέει

    Η σημερινή δημοτική αρχή προσπαθεί να κρύψει την παντελή απουσία της από την τρέχουσα συγκυρία με τέτοιου είδους ενέργειες!
    Κύριοι είστε θεατές και κομπάρσοι την στιγμή που μικρότεροι δήμοι αξιοποιούν στο έπακρον την τεχνολογια και προσφερουν ουσιαστική και άκρως αποτελεσματική βοήθεια στους δημότες τους με τον πλέον ασφαλή τρόπο ο οποίος και ενδείκνυται και επιβάλλεται για την αντιμετώπιση της μάστιγας του κορονοιου.
    Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεσθε πως διαρκώς εκτιθεσθε και οι πολίτες σας αγνοούν!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.