Ξανά ζωντανεύει το πάρκο BMX στο γηπεδο της Καλαμπάκας

2 1.329

Εργασίες στο πάρκο BMX που βρίσκεται στο γήπεδο της Καλαμπάκας ξεκίνησαν άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό. Το παρκο βρίσκεται σε κακη κατάσταση με τις περισσότερες ράμπες να εχουν υποστει φθορές απο διαφορους… που δεν σέβονται τον χωρο.

Ο χωρος που δεν τυγχανει περίφραξης και προστασίας εχει δεχθεί φθορές και χρειάζεται παρέμβαση σε όλες τις ράμπες που υπαρχουν.

Η προσπάθεια ξεκινησε με επιδιορθωση κάποιων ραμπων απο παιδια που ασχολουνται με το BMX.

Ας ελπίσουμε το παρκο να εχει την ανάλογη προσοχη και απο τους αρμοδίους…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

2 Σχόλια
 1. Trolly Trollerton λέει

  Ξεκαθαρα πρωτοβουλία του δήμου. Αν δεν το είχαν αφήσει να φθαρεί δε θα αναγκαζονταν οι ιδιώτες να κάνουν επισκευές. Αρα ο δήμος προωθεί τον εθελοντισμό. Πολλά μπράβο.

 2. Kalabaka bmx park λέει

  Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το kalabaka City για το ενδιαφέρον του και για το άρθρο.Εμεις σαν ομάδα και σαν λάτρεις του αθλήματος ζητάμε κατανόηση και σεβασμό προς την ειδικά διαμορφωμένη πίστα που έχουμε φτιάξει .Ας ενημερωθεί ο κόσμος πως αυτό το άθλημα είναι Ολυμπιακό πλέον από το 2012.
  Επισεις το κάθε τι στην πίστα γίνεται με χρήματα από την τσέπη μας . Δυστυχώς έχουμε φθάσει στο σημείο να ζητάμε απλά σεβασμό προς τον χώρο και να κάνουμε μαθήματα παιδείας και πολιτισμού προς τους ‘’καθηγητές’’ που αντί να είναι παρών στις εκδρομές και να προστατεύουν τα παιδιά από φθορές που δημιουργούνε,αφήνουν τ παιδιά ανεξέλεγκτα νομίζοντας πως η πίστα είναι παιδική χαρά !Πρεπει να καταλάβετε πως είναι και αυτό άθλημα και πως συνυπάρχουμε στο ίδιο στάδιο κάνοντας αθλητισμό !
  -ευχαριστούμε και πάλι
  -KALABAKA BMX PARK

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.