Χαλάει ο καιρός…

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη. Το απόγευμα, καταιγίδες αναμένονται σε Μακεδονία και Ήπειρο ενώ χιονιά προβλέπονται σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από τα 500 μέτρα.

0 141

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη. Το απόγευμα, καταιγίδες αναμένονται σε Μακεδονία και Ήπειρο ενώ χιονιά προβλέπονται σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από τα 500 μέτρα. Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη. Το απόγευμα, καταιγίδες αναμένονται σε Μακεδονία και Ήπειρο ενώ χιονιά προβλέπονται σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από τα 500 μέτρα. Την Πέμπτη, πολύ ισχυρή βροχόπτωση θα πλήξει ολόκληρη τη νοτιοδυτική Ελλάδα. Την Τετάρτη, τα ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένεται να επεκταθούν – κυρίως τις βραδινές ώρες από τη Μακεδονία και την Ήπειρο, στη Θεσσαλία και το βορειοδυτικό Αιγαίο.

Την Πέμπτη, καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Στα κεντρικά της χώρας, αναμένονται ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά ενώ πρόσκαιρα λευκές νιφάδες μπορεί να εμφανιστούν σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με υψόμετρο πάνω από 400 μέτρα.

Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, την Πέμπτη, θα επικρατήσουν θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Αντίθετα, την Παρασκευή, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.