Βρέθηκαν τα 11χρονα παιδιά που αγνοούνταν στην Λάρνακα – 35χρονος ο απαγωγέας

0 1.182

Αίσιος τέλος είχε το θρίλερ με την απαγωγή των δύο 11χρονων αγοριών στην Κύπρο, καθώς πριν λίγο, ο Κύπριος υπουργός Παιδείας ενημέρωσε τους γονείς ότι τα παιδιά βρέθηκαν. Μάλιστα, σύμφωνα με ενημέρωση της Κυπριακής Αστυνομίας, ένας 35χρονος ανακρίνεται για την υπόθεση.

Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη. Tα δύο παιδιά που εντοπίστηκαν από την αστυνομία θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας τάξης της Κύπρου, πιθανό κίνητρο φαίνεται πως ήταν τα λύτρα. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ιωνάς Νικολάου: «Έχει μεγάλη σημασία το πως αναλύονται οι πληροφορίες. Μέσα από τη σωστή ανάλυση είχαμε την κατάληξη που όλοι θέλουμε. Τα παιδιά είναι καλά, έχει συλληφθεί ο δράστης. Δεν έχει απασχολήσει προηγουμένως την αστυνομία για κανένα ζήτημα. Ούτε για παιδεραστία ούτε για άλλο θέμα. Ερευνώνται όλα τα κίνητρα. Πιθανό κίνητρο φαίνεται ότι ήταν τα λύτρα. Σεβασμό στις οικογένειες από όλους».

Υπενθυμίζεται ότι η απαγωγή των παιδιών έγινε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρες στη Λάρνακα όταν, ο δράστης, υποδυόμενος τον δάσκαλο, απευθύνθηκε σε μια ομάδα παιδιών και τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρουν δήθεν κάποια βιβλία.

Τα δύο παιδιά που κατάγονται από την Ελλάδα και οι γονείς τους (πατέρας του Σταματάκη και μητέρα του Ντόγκλη) εργάζονται μαζί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ως ιατρός και νοσηλεύτρια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.