Βράβευση μαθητών του Δήμου Βασιλικής

Τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας προχώρησε ο Δήμος Βασιλικής.

0 252

Τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας προχώρησε ο Δήμος Βασιλικής.

Τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας προχώρησε ο Δήμος Βασιλικής. Η εκδήλωση της βράβευσης έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου παρουσία αρκετού κόσμου και επισήμων. Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Ζιάκας τονίζοντας την σημασία της εκδήλωσης αυτής ελπίζοντας πως θα συνεχιστεί και τις επόμενες χρονιές με την νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές του Νοέμβρη.

Παρών στην εκδήλωση και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ Σεραφείμ ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τα παιδιά και τους παρόντες. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ Ηλίας Βλαχογιάννης Νομάρχης ν. Τρικάλων, και ο κ. Τσέλιος προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 

Την βράβευση των μαθητών έκαναν οι προαναφερόμενοι καθώς, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Βασιλικής, της Καλαμπάκας, πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου και εκπρόσωποι του Δήμου.

Μετά το πέρας της Βράβευσης των δεκάδων μαθητών, ο Πατέρας Σωτήριος, Ιερέας του χωριού Βασιλική βράβευσε με την σειρά του τους κ. κ Βάιο Ζιάκα Δήμαρχο και τον Νομάρχη κ. Ηλία Βλαχογιάννη για την προσφορά τους στην εκκλησία.

 

dhmos_vasilikisIMG_1878

dhmos_vasilikisIMG_2153

Ο Δήμαρχος Βασιλικής κ Βάιος Ζιάκας και ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης βραβεύτηκαν από τον Πατέρα Σωτήριο Για την προσφορά τους.

dhmos_vasilikisIMG_2145

dhmos_vasilikisIMG_2173

Ο Δήμαρχος Βασιλικής κ. Βάιος Ζιάκας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ Σεραφείμ.

{gallery}/Ekdiloseis/dhmos_vasilikis_vravefsi_2010{/gallery}

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.