Βράχια έπεσαν από το βουνό και πλάκωσαν αυτοκίνητο της ΟΠΚΕ στην Εύβοια

0 650

Βράχοι αποκολλήθηκαν από το βουνό και έπεσαν και καταπλάκωσαν αυτοκίνητο της Δ’ ΟΠΚΕ στο σημείο των κατολισθήσεων στο Στόμιο Πλατάνας στην Εύβοια

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, το περιστατικό συνέβη σήμερα στις 9.30 το πρωί, όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε στο φωτεινό σηματοδότη που έχει τοποθετηθεί προσωρινά στο δρόμο, λόγω του ενός ρεύματος που παραμένει κλειστό από τις κατολισθήσεις και καθιζήσεις που έχει υποστεί το οδόστρωμα.

Όπως οι αστυνομικοί περίμεναν για να ανάψει το πράσινο και να ξεκινήσουν την πορεία τους προς Κύμη ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν από το βουνό βράχια και πέτρες από 30 περίπου μέτρα.

Κάποια μπήκαν και μέσα στο αυτοκίνητο της ΟΠΚΕ. Τραυματίστηκαν οι δύο, οδηγός, συνοδηγός και ο πίσω αστυνομικός. Μάλιστα ο ένας απ’ αυτούς ήταν ο Προϊστάμενος της Δ΄ΟΠΚΕ.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους παρέλαβε, ενώ στο σημείο έφτασε και ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Εύβοιας-Βοιωτίας, Νίκος Κόκκος

Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Κύμης, ευτυχώς χωρίς να είναι σοβαρά η κατάστασή τους, ωστόσο έχουν τραυματιστεί από τα θραύσματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Ο πρώτος βράχος χτύπησε στην πίσω γωνία του αυτοκινήτου και ο δεύτερος στην πίσω πόρτα. Εάν, είχαν σταματήσει ένα  μέτρο πιο μπροστά μπορεί να είχαν συμβεί τα χειρότερα.

tvstar.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.