Βόρεια Ελλάδα – Έκλεισαν 300 πρατήρια

Από τον Έβρο μέχρι το Κιλκίς και τις Σέρρες τα βενζινάδικα που έχουν την… «ατυχία» να συνορεύουν με τη Βουλγαρία και την ΠΓΔΜ έχουν υποστεί μείωση του τζίρου τους έως και 80%, την ώρα που τα γειτονικά πρατήρια εκτιμάται ότι κάθε μήνα εφοδιάζουν τα ρεζερβουάρ των ελληνικών οχημάτων με 500.000 λίτρα βενζίνης.

0 71

Από τον Έβρο μέχρι το Κιλκίς και τις Σέρρες τα βενζινάδικα που έχουν την… «ατυχία» να συνορεύουν με τη Βουλγαρία και την ΠΓΔΜ έχουν υποστεί μείωση του τζίρου τους έως και 80%, την ώρα που τα γειτονικά πρατήρια εκτιμάται ότι κάθε μήνα εφοδιάζουν τα ρεζερβουάρ των ελληνικών οχημάτων με 500.000 λίτρα βενζίνης. Από τον Έβρο μέχρι το Κιλκίς και τις Σέρρες τα βενζινάδικα που έχουν την… «ατυχία» να συνορεύουν με τη Βουλγαρία και την ΠΓΔΜ έχουν υποστεί μείωση του τζίρου τους έως και 80%, την ώρα που τα γειτονικά πρατήρια εκτιμάται ότι κάθε μήνα εφοδιάζουν τα ρεζερβουάρ των ελληνικών οχημάτων με 500.000 λίτρα βενζίνης.

«Οι περισσότεροι πρατηριούχοι που βρίσκονται σε απόσταση 5-10 χλμ. από τα σύνορα κρατιούνται με νύχια και με δόντια στην αγορά. Κάθε Σαββατοκύριακο περνούν από μπροστά τους 1.000 – 1.500 οχήματα με αποκλειστικό προορισμό τη Βουλγαρία, όπου η βενζίνη πωλείται φτηνότερα κατά 0,40-0,45 ευρώ», αναφέρει ο πρόεδρος των Πρατηριούχων Κιλκίς και αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας, Ιωάννης Μαγλουσίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.