Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Τηλεδιάσκεψη με τον συγγραφέα κ. Στέφανο Ξενάκη

0 491

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας, συνεχίζοντας τις διαδικτυακές συναντήσεις την περίοδο του ακούσιου εγκλεισμού, πραγματοποιεί τηλεδιάσκεψη την Δευτέρα του Πάσχα στις 7:00 μ.μ., με τον γνωστό συγγραφέα κ. Στέφανο Ξενάκη.

Ο συγγραφέας του best seller «Το Δώρο», είναι αφοσιωμένος στην αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MBA) από το Manchester Business School. Από το 2015, έπειτα από μια πολυετή σταδιοδρομία στο χώρο των ΜΜΕ και της διαφήμισης, ασχολείται με ομιλίες, συγγραφή βιβλίων και διαλέξεις, όπου μέσω της παράθεσης βιωματικών ιστοριών, αποσκοπεί στην αυτογνωσία και στη κατάκτηση της ευτυχίας. Πάθος του αποτελεί η τέχνη της ζωής. Όπως ο ίδιος αναφέρει: «Δεν αρκεί να θέλεις να είσαι ευτυχισμένος, πρέπει να κάνεις και τα βήματα».

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τηλεδιάσκεψη μπορούν να συνδεθούν μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:

https://us02web.zoom.us/j/81558722323

Password: 1

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους, από όποιο σημείο της Ελλάδας και αν είναι, να συμμετάσχουν για μια ευχάριστη, εποικοδομητική συζήτηση, μακριά (έστω και για λίγο) από την πιεστική καθημερινότητα!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.