Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Παρουσίαση του νέου βιβλίου «Η κληρονομιά» του γνωστού συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη

0 142

Ο συγγραφέας των best sellers “Σασμός”, “Το ναυάγιο” και “Κατά Ιωάννη”, Σπύρος Πετρουλάκης, θα βρίσκεται στη Βιβλιοθήκη την Παρασκευή 8/12/2023 και ώρα 7:00 μ.μ. για να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο με τίτλο “Η Κληρονομιά”. Το βιβλίο θα προλογίσει η κα Βασιλική Μίχου, Δικηγόρος, ενώ ο κ. Ζήσης Παπαϊωάννου, Ηθοποιός και Συγγραφέας, θα διαβάσει αποσπάσματα του έργου. Στο τέλος της παρουσίασης ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει το βιβλίο του.

Η κληρονομιά είναι ένα καθηλωτικό δικαστικό θρίλερ με δράση, αγωνία και ηθικά διλήμματα. Ο συγγραφέας ξετυλίγει αριστοτεχνικά το κουβάρι της αφήγησης, έχοντας ως εφαλτήριο τη σταφιδική εξέγερση του 1935 στην Πελοπόννησο, για να καταλήξει στις δικαστικές αίθουσες της σημερινής εποχής.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, έχοντας ζήσει επίσης στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται. Έχει δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Κωνσταντίνο. Είναι συνθέτης και στιχουργός. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεατρικές παραστάσεις. Παράλληλα, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δίκτυο FM. Ασχολείται με τη φωτογραφία (φωτογραφίες του έχουν βραβευτεί και δημοσιευτεί σε ευρωπαϊκά περιοδικά), είναι αφηγητής παραμυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις.

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr