Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: «Παιχνίδι ως τα σύννεφα» στην Καστανιά

0 622

Σήμερα, η Βιβλιοθήκη επισκέφθηκε το χωριό Καστανιά  όπου  συνάντησε τους μικρούς της φίλους με αφορμή  τη δράση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας με τίτλο «Παιχνίδι ως τα σύννεφα». Τα  παιδιά μας καλωσόρισαν στο όμορφο χωριό τους μας συστήθηκαν και  στη συνέχεια παίξαμε μαζί τους, δημιουργήσαμε και ζωγραφίσαμε.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε αφήγηση του αποσπάσματος από το βιβλίο της Άλκη Ζέη «η μωβ ομπρέλα» και στη συνέχεια  μια παρέα παιδιών κατάφερε και πέταξε ψηλά μέσα από ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι!  Πόσο διαφορετικός είναι  άραγε ο κόσμος από εκεί πάνω;

Σε αυτό το εργαστήριο οι μικροί μας φίλοι έπαιξαν, δημιούργησαν  και έπλασαν ταξίδια με το νου ενώ κατασκεύασαν και το δικό τους μοναδικό αερόστατο που τους ταξίδεψε μέχρι τα σύννεφα! Μέσα από το παιχνίδι, καλλιέργησαν τη φαντασία τους και έπλασαν ταξίδια µε το νου τους! Στο τέλος, έφυγαν χαρούμενα και ικανοποιημένα παίρνοντας μαζί τους τα αυτοσχέδια αερόστατα.

Ευχαριστούμε πολύ το Μορφωτικό & Ευεργετικό Σύλλογο Καστανιάς – “Ο Στίνος” για την πρόσκληση και ανανεώνουμε  μαζί τους το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι!

 

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr