Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Έγκριση από το Υπουργείο για διδακτικές και εκπαιδευτικές επισκέψεις στους χώρους της – Κάλεσμα στους Διευθυντές των Σχολείων

0 1.056

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας στη προσπάθεια να φέρει πιο κοντά τα σχολεία στη Βιβλιοθήκη, έλαβε έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την πραγματοποίηση διδακτικών και εκπαιδευτικών επισκέψεων στους χώρους της, με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων σπουδών και θεματικών εβδομάδων κατά το διδακτικό ωράριο.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, προσκαλούμε τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καλαμπάκας να έρθουν στο χώρο της Βιβλιοθήκης την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι ώστε να συζητήσουμε μαζί τους τις ιδέες που έχουν για τη νέα σχολική χρονιά.

Σας περιμένουμε

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Ακολουθεί η σχετική έγκριση – απάντηση του Υπουργείου

Θέμα: Έγκριση πραγματοποίησης διδακτικών και εκπαιδευτικών επισκέψεων στον χώρο τηςΒιβλιοθήκης Καλαμπάκας Σχετ.: το με αρ. πρωτ. 122204/Δ2/18-7-2018 εισερχόμενο έγγραφο του οικείου Υπουργείου.

Απαντώντας στο από 14-06-2018 έγγραφό σας και λαμβάνοντας υπόψη το με αρ. 31/17-07- 2018 απόσπασμα πρακτικού του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), με το οποίο η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας θεωρείται ζωντανός πολιτιστικός οργανισμός και η επίσκεψη σε αυτόν προσδίδει προστιθέμενη αξία στην ευρύτερη εκπαιδευτική διαδικασία, σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνεται η πραγματοποίηση διδακτικών και εκπαιδευτικών επισκέψεων στους χώρους της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας σχολικών τάξεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καλαμπάκας (Ε ́ και ΣΤ ́ τάξεις Δημοτικού και Α ́, Β ́, Γ ́ τάξεις Γυμνασίου) στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος σπουδών και της θεματικής εβδομάδας και κατά τη διάρκεια του διδακτικού ωραρίου, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζει η κείμενη νομοθεσία για τις διδακτικές επισκέψεις και τις σχολικές δράσεις στο πλαίσιο της σχολικής ζωής.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗΣ
ΣΠΟΥΔΩΝ Π.Ε. ΚΑΙ Δ.Ε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΧΑΛΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.