Βγήκε από το Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ο Σουμάχερ

Ύστερα από σχεδόν 6,5 μήνες, από το ατύχημά του στις Γαλλικές Άλπεις, η εκπρόσωπος του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίνα Κεμ

0 96

Ύστερα από σχεδόν 6,5 μήνες, από το ατύχημά του στις Γαλλικές Άλπεις, η εκπρόσωπος του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίνα Κεμ

Ύστερα από σχεδόν 6,5 μήνες, από το ατύχημά του στις Γαλλικές Άλπεις, η εκπρόσωπος του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίνα Κεμ , ανακοίνωσε, σήμερα το πρωί, ότι ο βετεράνος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα και έχει εγκαταλείψει το εξειδικευμένο νοσοκομείο της Γκενόμπλ, στο οποίο νοσηλεύτηκε, αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ έκανε σκι, τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Ο Μάικλ εγκατέλειψε την Κλινική CHU της Γκρενόμπλ για να συνεχίσει την ιδιαίτερα μακρά φάση της αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα», τόνισε η κα. Σαμπίνα Κεμ.

Στην δήλωσή της, δεν αναφέρεται πού έχει μεταφερθεί ο Γερμανός πρώην πιλότος της F1, αλλά ούτε ποια ακριβώς είναι η σημερινή κατάσταση του.

[14.25]: Ο Μίκαελ Σουμάχερ μεταφέρθηκε, σήμερα το πρωί, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Κέντρο του Βο (CHUV), που βρίσκεται στη Λωζάννη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελβετικού νοσοκομείου.

«Η οικογένειά του είναι μαζί του, σε ένα χώρο που έχει διευθετηθεί ειδικά για να διαφυλαχθεί η ιδιωτικότητά του και να διασφαλισθεί ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα» διευκρίνισε η εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.