Βγήκαν τα ξίφη στο δημοτικό συμβούλιο για την εμφιάλωση νερού στον Κλεινοβό

0 2,791

Η αίτηση της «Α.Ε. Εμφιαλώσεις Μετσόβου» για την παράταση της μίσθωσης και του δικαιώματος εμφιάλωσης και εμπορίας πόσιμου ύδατος από κοινοτική πηγή στην Κοινότητα Κλεινού του Δήμου Μετεώρων έβγαλε τα ξίφη στο δημοτικο συμβούλιο του δήμου Μετεώρων.

Τόσο η έλλειψη απόφασης για το συγκεκριμένο ζήτημα από το τοπικό συμβούλιο Καλαμπάκας, όσο και η άποψη που εξέφρασε ο κ. Χαντζιάρας πως το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και δεν γίνεται να πωλείται δημιούργησαν μια έκρυθμη κατάσταση, με διάφορες τοποθετήσεις.

Την εταιρία εκπροσώπησε ο κ. Στεφανίδης, ο οποίος τόνισε πως ο εκμεταλλευτής του σήματος του νερού έχει σταματήσει την εμφιάλωση και ότι για να ευδοκιμήσει η επένδυση που προωθούν είναι απαραίτητη η παράταση του δικαιώματος εκμετάλλευσης του νερού. Ακόμη τόνισε πως θα δημιουργηθούν περίπου 40 νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες διαβεβαίωσε πως θα καλυφθούν από πολίτες του δήμου μας, ύστερα από σχετική ερώτηση του δημάρχου κ . Αλέκου.

Από πλευράς των κατοίκων του Κλεινού τοποθετήθηκαν ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πίσπας και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Μπατανίκας (φωτό)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.