Βελτιώνεται ο καιρός από το μεσημέρι

0 495

Στη βόρεια και δυτική Ελλάδα, τοπική συννεφιά και γρήγορη βελτίωση του καιρού. Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο βροχές και χιόνια στα ορεινά, με βελτίωση από το μεσημέρι. Βροχές και καταιγίδες στην περιοχή του Αιγαίου και χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι και Θερμοκρασίες

Άνεμοι, Βοριάδες, ισχυροί έως πολύ θυελλώδεις, 7-9 Μποφόρ σταδιακά θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από -3 έως 13, στη νότια Ελλάδα από 5 έως 14 και στις νησιωτικές περιοχές από 9 έως 15 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά. Ο Βαρδάρης θα πνέει με ένταση 4-5 Μποφόρ, εξασθενεί από το μεσημέρι. Θερμοκρασία από 5 έως 12 βαθμούς.

Αττική

Συννεφιά με βροχές, χιόνια τις πρωινές ώρες στην Πάρνηθα. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Άνεμοι Βοριάδες, ισχυροί έως θυελλώδεις, 6-8 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς.

Ο καιρός της Πέμπτης 14 Μαρτίου

Νέα επιδείνωση του καιρού, αρχικά από τη δυτική Ελλάδα και σταδιακά από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, με συννεφιά, βροχές, καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές και Νότιες διευθύνσεις, στα πελάγη μέτριοι έως πολύ ισχυροί, 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, με παγετό στα βόρεια ηπειρωτικά.

makthess.gr

Ο Μιχάλης Σιούτας είναι Διαδάκτορ Μετεωρολόγιας ΑΠΘ, του  Κέντρου Μετρολογικών εφαρμογών του ΕΛΓΑ αεροδρομίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης και κατάγεται από την Θεοτόκο Χασίων του Δήμου Μετεώρων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.