Βασισμένος σε έργο τέχνης ο νέος χάρτης των Μετεώρων της Meteora Thrones

Η Meteora Thrones – Travel & Tourism Center ανακοινώνει πως ο νέος ολοκαίνουριος χάρτης των Μετεώρων

0 193

Η Meteora Thrones – Travel & Tourism Center ανακοινώνει πως ο νέος ολοκαίνουριος χάρτης των Μετεώρων

Η Meteora Thrones – Travel & Tourism Center ανακοινώνει πως ο νέος ολοκαίνουριος χάρτης των Μετεώρων είναι έτοιμος και ήδη διανέμεται δωρεάν σε όλα τα σημεία της περιοχής.

Ο χάρτης βασισμένος σε πίνακα που φιλοτέχνησε ο συντοπίτης μας καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αδάμος αποτελεί πιστή πανοραμική απεικόνιση του συμπλέγματος των Μετεώρων , της Καλαμπάκας και του Καστρακίου δίνοντας στον επισκέπτη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και καθοδήγηση που χρειάζεται και παράλληλα μία γεύση από το μεγαλείο του μοναδικού φαινομένου των Μετεώρων που πρόκειται να συναντήσει.

Επίσης υπάρχουν καταχωρήσεις όλων των τοπικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού όπως ξενοδοχεία , εστιατόρια , καταστήματα ειδών λαϊκής τέχνης κτλ. αποτελώντας μια επιπλέον κίνηση ανάδειξης της επιχειρηματικότητας στην περιοχή και ταυτόχρονα λειτουργώντας και ως ένας πλήρης οδηγός της Καλαμπάκας και του Καστρακίου.

Προσπάθεια μας να κάνουμε τον τουρίστα πελάτη κάθε τοπικής επιχείρησης.

Κάθε νέα έκδοση (σε διάστημα περίπου 2 μηνών) θα παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένη και εμπλουτισμένη με χρήσιμο υλικό ώστε να αποκτήσει ο επισκέπτης ένα χρήσιμο εργαλείο κατά την διάρκεια της παραμονής του αλλά και ένα καλαίσθητο αναμνηστικό που θα ταξιδέψει μαζί του και θα διαδώσει την μοναδικότητα της περιοχής μας παγκοσμίως.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.