Βασίλης Παππάς – Νοικοκυραίε, τώρα τι έχεις να πεις;;;

Είσαι και συ από αυτούς που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή με έναν οπαδικό υποτιθέμενο «αντιμνημονιακό λόγο».

0 312

Είσαι και συ από αυτούς που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή με έναν οπαδικό υποτιθέμενο «αντιμνημονιακό λόγο».

Είσαι και συ από αυτούς που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή με έναν οπαδικό υποτιθέμενο «αντιμνημονιακό λόγο».

Είσαι και συ από εκείνους που φωνάζουν «έξω οι ξένοι», αλλά στέλνεις το παιδί σου στη Γερμανία ως μετανάστη.

Είσαι και συ από εκείνους που φωνάζουν ότι οι μαύροι συγγενεύουν με τον πίθηκο, αλλά τους χρησιμοποιείς στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας.

Είσαι και συ από εκείνους που ζητάς την «καθαρότητα» της φυλής, αλλά θα ενισχύσεις το trafficking και τους οίκους ανοχής!

Είσαι και συ από εκείνους που καλλιεργείς τον «ελληνοχριστιανικό πολιτισμό» του Μεταξά, αλλά είσαι πρώτο τραπέζι πίστα σε κάθε πάολα και άλλων ευειδών αηδών με φωνή κορμάρα.

Είσαι και συ από εκείνους που συντηρείς την πατριδοκαπηλία των χουντικών της επταετίας, (αφού τότε περνούσαμε καλύτερα) αλλά δεν λες λέξη για τη διάλυση των ενόπλων δυνάμεων κατά την επιστράτευση και το πραξικόπημα της Κύπρου.

Είσαι συ που θαυμάζεις την τελική λύση των Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά δεν μιλάς για τα ολοκαυτώματα στο Δίστομο, στο Χορτιάτη, στη Βιάννο, στους Λιγγάδες, στο…, στο…, στο…, στο…,

Είσαι συ από εκείνους που έλεγες ότι «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας», και πλούτιζες ως μαυραγορίτης ή ως κουκουλοφόρος.

Είσαι συ από εκείνους τους ταγματασφαλίτες, τους μπουραντάδες, τους μάϊδες που δια πυρός και σιδήρου επέβαλαν την ησυχία, την τάξη και την ασφάλεια είτε στην διάρκεια της κατοχής είτε στην μετεμφυλιακή εποχή για να μην πέσει η χώρα στους ξενοκίνητους αναρχοκομουνιστάς!

Είσαι συ από εκείνους τους «χριστιανούς» του Καζαντζάκη στο «Χριστός Ξανασταυρώνεται» που κάνουν κολλεγιά με τους κατακτητές.

Είσαι ο συμμέτοχος, ο ηθικός αυτουργός των δολοφονιών μεταναστών, είσαι ο ηθικός αυτουργός της τελευταίας τραγικής και προμελετημένης δολοφονίας, είσαι ο νοικοκυραίος τρομοκράτης!!!

Βασίλης Παππάς, Πρωτοβουλία Εκπαιδευτικών Τρικάλων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.