Βασίλης Μάντζιος: Τοποθέτηση με νόημα… για τον σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας στον Δήμο Μετεώρων

0 1.681

Μια τοποθέτηση με νόημα έκανε ο Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Δύναμη Ευθύνης» κος Βασίλης Μάντζιος στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικά τις παρούσες ημέρες που επικρατεί έντονη κακοκαιρία στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας προβάλλει πόσο σημαντικός είναι ο σχεδιασμός της πολιτικής προστασίας που για το συνδυασμό της “Δύναμη Ευθύνης” αποτελεί προτεραιότητα όπως παρουσιάζεται και στο πρόγραμμα.

Τέλος, ο κος Μάντζιος έκανε ένα σχόλιο πως είναι καιρός να τεθεί επι τάπητος η κουβέντα για το σχεδιασμό μεταξύ όσων έχουν κάτι να προτείνουν, παρεκκλίνοντας από τις κουβέντες εντυπωσιασμού των τελευταίων ημερών για «μπουκάλια και αναψυκτικά» των υποψηφίων στις εκδηλώσεις

Ο Βασίλης Μάντζιος έγραψε:

Οι λόγοι που για εμάς το κεφάλαιο της “Πολιτικής Προστασίας” βρίσκεται στις πρώτες σελίδες του προγράμματος μας είναι σαφέστατοι, ειδικά σήμερα που η Θεσσαλία μας βάλλεται από έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.
Γίνεται αντιληπτό, πόσο σημαντικό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι ως Δήμος, απέναντι σε τέτοια καιρικά φαινόμενα από τη στιγμή που αποτελούν μια πραγματικότητα με την οποία θα ερχόμαστε συνεχώς αντιμέτωποι.

Υ.Γ Καλές οι κουβέντες εντυπωσιασμού για μπουκάλια και αναψυκτικά, αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για σχεδιασμό.

Με όποιον τουλάχιστον έχει σχέδιο..

Βασίλης Μάντζιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μετεώρων με τον Λευτέρη Αβραμόπουλο και τον Συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.