Τζούλια Αλεξανδράτου: Δεύτερο και σκληρότερο DVD

Όπως ακούγεται ένα εκατομμύριο προκαταβολή πήρε η Τζούλια Αλεξανδράτου για να γυρίσει το πρώτο πορνό. Όμως, κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία, έγιναν γυρίσματα και 2ου πορνό που είναι πολύ πιο σκληρή από την 1η και που έχει πιο καυτές σκηνές και σαδομαζοχιστικά βίτσια.

0 4,088

Όπως ακούγεται ένα εκατομμύριο προκαταβολή πήρε η Τζούλια Αλεξανδράτου για να γυρίσει το πρώτο πορνό. Όμως, κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία, έγιναν γυρίσματα και 2ου πορνό που είναι πολύ πιο σκληρή από την 1η και που έχει πιο καυτές σκηνές και σαδομαζοχιστικά βίτσια. Όπως ακούγεται ένα εκατομμύριο προκαταβολή πήρε η Τζούλια Αλεξανδράτου για να γυρίσει το πρώτο πορνό. Όμως, κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία, έγιναν γυρίσματα και 2ου πορνό που είναι πολύ πιο σκληρή από την 1η και που έχει πιο καυτές σκηνές και σαδομαζοχιστικά βίτσια.
Από αυτή τη δουλειά το αφεντικό της εταιρείας (Sirina) που τράβηξε τις ταινίες, υπολογίζεται οτι κέρδισε 5,5 εκατομμύρια ευρώ.
Το 1,000,000 το πήρε η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν απ’ τα γυρίσματα.

Το ΣΔΟΕ μπήκε στα γραφεία του, αλλά αυτός ήδη βρισκόταν στο Μονακό.
Τα πορνό, σύμφωνα με δημοσιογραφικέσ πληροφορίες, γυρίστηκαν στα ξενοδοχεία InterContinental, Plaza (Συντάγματος) και στο Brasil Suites (Γλυφάδα).
Ο κ Σειρηνάκης από 5 πορνό ταινίες που είχε γυρίσει πριν είχε κερδίσει το ποσό των 200.000.
Ενώ από τη μία της Τζούλιας, 5,5 εκατομμύρια και έπεται και συνέχεια.
Να σημειωθεί ότι ήδη στα Sex shops, εκτός από τη 2η τσόντα έχουν αρχίσει και πουλιούνται μπουκάλια-ερωτικά βοηθήματα με τη μορφή της Τζούλιας.

Το παρασκήνιο αλλά και οι δηλώσεις δίνουν και παίρνουν! Η Τζούλια να ζητά συγνώμη, το ΣΔΟΕ να κάνει εφόδους και τα 5,5 εκατομύρια ευρώ που ακούστηκαν προκαλούν δέος σε μία κοινωνία που δεν μπορεί να συνέλθει από τα οικονομικά μέτρα και από τις προκλητικές επιθέσεις της “φιλολαϊκής” κυβέρνησης που ξέρει να σκαρώνει εξεταστικές αφήνοντας εκτός την περίοδο διακυβέρνησής της και να στέλνει έναν Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο!

ΠΗΓΗ: HELLENIC BUSINESS

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.