Τζούλια Αλεξανδράτου – Δεύτερο βίντεο στο Internet

Και ξανά προς τη…τσόντα τραβά! Αυτό θα σκέφτηκαν όσοι είδαν το νέο βίντεο με τις ερωτικές στιγμές της Τζούλιας Αλεξανδράτου που κυκλοφορεί από χτες στο διαδίκτυο!

0 1,621

Και ξανά προς τη…τσόντα τραβά! Αυτό θα σκέφτηκαν όσοι είδαν το νέο βίντεο με τις ερωτικές στιγμές της Τζούλιας Αλεξανδράτου που κυκλοφορεί από χτες στο διαδίκτυο! Και ξανά προς τη…τσόντα τραβά! Αυτό θα σκέφτηκαν όσοι είδαν το νέο βίντεο με τις ερωτικές στιγμές της Τζούλιας Αλεξανδράτου που κυκλοφορεί από χτες στο διαδίκτυο! Βέβαια εκεί η λήψη είναι εντελώς ερασιτεχνική, ο φωτισμός σκοτεινός, η κάμερα ανεβοκατεβαίνει, το δωμάτιο μικρό…

Αυτό έχει πολλές πιθανότητες να είναι ένα βίντεο που «ανέβασε» στο διαδίκτυο κάποιος πρώην της και όχι μια καλογυρισμένη ταινία καθώς οι διαφορές είναι τεράστιες!

Η πρωταγωνίστρια είναι ολόιδια η Τζούλια, (άλλωστε όποιος έχει δει το ροζ dvd δεν έχει καμία αμφιβολία συγκρίνοντας τις…τεχνικές της) ενώ ο παρτενέρ δεν φαίνεται ολόκληρος, λόγω της συγκεκριμένης λήψης.

Ωστόσο από αυτό που φαίνεται, καταλαβαίνουμε πως δεν είναι ο προικισμένος Ίαν! Το βίντεο αυτό έχει μικρή διάρκεια ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, σύντομα θα γίνει χαμός στο διαδίκτυο από ερασιτεχνικές λήψεις με τη Τζούλια να επιδίδεται σε προσωπικές στιγμές!

πηγή Hellenic Business

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.