Τσίπρας: Ο κορονοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι…

1 603

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο γιος του Αλέξη Τσίπρα, Ορφέας, όπως αποκάλυψε μέσω των social media o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι κανένα άλλο μέλος της οικογένειάς του δεν έχει προσβληθεί κι ότι ο γιος του, έχει ήπια συμπτώματα. Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας θα παραμείνει προληπτικά σε καραντίνα, παρόλο που έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου για τον κορονοϊό.

«Ο κορονοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι. Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα.  Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας όμως βγήκε θετικός.  Είναι καλά και όπως η πλειονότητα των παιδιών αναμένεται να το ξεπεράσει εύκολα.

Σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών, παρότι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχω πλήρη ανοσία και σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραμείνω προληπτικά για ένα διάσημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης.  Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο Facebook.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Πεζοδρομιάκιας λέει

    Ο κορωνοϊός δεν κάνει επισκέψεις στα σπίτια Αλέξη, κάπου τον “ψωνίσατε” άραξε ο μισθός σου πέφτει σε αντίθεση με τους
    μακροχρόνια άνεργους που ο ΚΟΎΛΗΣ άφησε στην απέξω. ΟΥΣΤ ΡΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.