Τσιπουροκατάσταση «Live» την Κυριακή στη μπυραρία Ζυθορυχείο

Το ζυθορυχείο αλλάζει τα δεδομένα και τις Κυριακές στη Καλαμπάκα.

0 176

Το ζυθορυχείο αλλάζει τα δεδομένα και τις Κυριακές στη Καλαμπάκα.

Το ζυθορυχείο αλλάζει τα δεδομένα και τις Κυριακές στη Καλαμπάκα.

Κάθε Κυριακή από τις 10:00 π.μ. σας περιμένουμε να γίνουμε όλοι μια παρέα με άφθονο τσίπουρο παραγωγής μας, καταπληκτικά μεζεδάκια και ζωντανή ρεμπέτικη μουσική.
Την μουσική επιμελούνται ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ Παναγιώτης στο μπουζούκι – μπαγλαμαδάκι – φωνή και ο ΠΕΤΡΟΥ Γιάννης στη κιθάρα – φωνή.

Το τσίπουρο, ως ποτό που προέρχεται από το σταφύλι, μας παραπέμπει διαχρονικά στις παραδοσιακές άξιες της Ελληνικής φύσης, στα πολύτιμα αγαθά της υπαίθρου μας, στο αυθεντικό και στο φιλόξενο του χαρακτήρα των ανθρώπων της. Από παλιά παραμένει το κατ’ εξοχήν κέρασμα της φιλοξενίας μας.

Είναι το ποτό που μας χαλαρώνει, μας κάνει να συμμετέχουμε, να επικοινωνούμε με την παρέα μας και μας ενώνει γύρω από ένα τραπέζι με μεγάλη ποικιλία από μικρά πιάτα πικάντικων Ελληνικών μεζέδων του βουνού και της θάλασσας που εναλλάσσονται διαρκώς.

Πράγματι έντονες γεύσεις κρεατικών και θαλασσινών, με ποικίλους τρόπους μαγειρεμένων, ώριμα τυριά και αλλαντικά και καθαρές γεύσεις από γήινους μεζέδες όπως λαχανικά τουρσί, άγρια μανιτάρια στη σχάρα, ντομάτα με χοντρό αλάτι, ελιά με παξιμάδι, πατάτα οφτή κλπ. είναι ιδανικοί συνοδοί του τσίπουρου αρκεί να μην τρώμε για να χορτάσουμε, αλλά να τσιμπάμε με συχνές διακοπές, για να διεγείρουμε τα γευστικά επιθήλια της στοματικής κοιλότητας.

….και για το “σβήσιμο” δεν παύουν και οι παγωμένες μας μπύρες !!!!!!!!!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.