Τροχαίο ατύχημα είχαν Ταχτσίδης και Μπάστα

Στο νοσοκομείο της Κορίνθου νοσηλεύεται από το πρωί της Κυριακής ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, μαζί με τη σύντροφό του, Σάσα Μπάστα, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχαν τα ξημερώματα.

0 246

Στο νοσοκομείο της Κορίνθου νοσηλεύεται από το πρωί της Κυριακής ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, μαζί με τη σύντροφό του, Σάσα Μπάστα, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχαν τα ξημερώματα. Στο νοσοκομείο της Κορίνθου νοσηλεύεται από το πρωί της Κυριακής ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, μαζί με τη σύντροφό του, Σάσα Μπάστα, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχαν τα ξημερώματα.

Ο μέσος της ΑΕΚ ταξίδευε τις πρώτες πρωινές ώρες για το Ναύπλιο, προκειμένου να επισκεφτεί τους γονείς του, αξιοποιώντας το ρεπό που έχει σήμερα, μιας και είναι εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οπως ο ίδιος εξήγησε στους ανθρώπους της «Ενωσης», που επικοινώνησαν μαζί του, κάποιο αυτοκίνητο τον έκλεισε λίγο έξω από την Κόρινθο και έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο βγήκε από το δρόμο και έκανε 3 – 3 «τούμπες»…

Ο Ταχτσίδης έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει κάνει ράμματα στα χέρια και στο κεφάλι, αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ η σύντροφός του έχει σπάσει τρία πλευρά.

Οι διοικούντες την ΑΕΚ θέλησαν να μεταφέρουν το ζευγάρι με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ωστόσο κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνουν σήμερα στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.