Τρικαλινοί αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας

0 345

Αγρότες από τα Τρίκαλα συμμετέχουν με τα τρακτέρ τους στο μπλόκο της Νίκαιας από την Παρασκευή 4/2 ενώ δυναμική ήταν και η παρουσία τους στη σημερινή εκδήλωση αλληλεγγύης που διοργάνωσε η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου την Κυριακή 6/2.

Πυκνώνουν τις γραμμές των μπλόκων σ’ όλη τη χώρα οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι , δυναμώνοντας την αγωνιστική πίεση για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους από την κυβέρνηση.

    Το ισχυρό μπλόκο της Νίκαιας, που αποτελεί σημείο αναφοράς σε πανελλαδικό επίπεδο, ενισχύεται με νέα τρακτέρ που φτάνουν καθημερινά εκεί από χωριά της Θεσσαλίας. Αντίστοιχα, νέα μπλόκα στήνονται και θα στηθούν και αύριο, σε μια σειρά  από περιοχές της χώρας.

Παράλληλα, σημαντικό στοιχείο, είναι οι εκδηλώσεις στήριξης του αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών, από σωματεία εργαζομένων και άλλους μαζικούς φορείς.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, το μεσημέρι της Κυριακής, στο μπλόκο της Νίκαιας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση συμπαράστασης κι αλληλεγγύης, με τη συμμετοχή εκατοντάδων εργαζομένων, συνταξιούχων, ΕΒΕ, νέων και γυναικών, ενώ παρουσία δήλωσαν εκπρόσωποι από πάνω από 60 εργατικά σωματεία και άλλους μαζικούς φορείς της Θεσσαλίας.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής την Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος. 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.