Τρίκαλα – Βροντερό παρών των αγανακτισμένων Τρικαλινών

Με περισσότερη συμμετοχή από την χθεσινή, πραγματοποιήθηκε απόψε στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, η 4η κατά σειρά διαμαρτυρία των «Αγανακτισμένων» Τρικάλων.

0 225

Με περισσότερη συμμετοχή από την χθεσινή, πραγματοποιήθηκε απόψε στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, η 4η κατά σειρά διαμαρτυρία των «Αγανακτισμένων» Τρικάλων.

Με περισσότερη συμμετοχή από την χθεσινή, πραγματοποιήθηκε απόψε στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, η 4η κατά σειρά διαμαρτυρία των «Αγανακτισμένων» Τρικάλων. Οι διαδηλώσεις των «Αγανακτισμένων», όπως ειπώθηκε, θα αποτελούν καθημερινό φαινόμενο κάθε βράδυ στις 9 «ώσπου να φύγουν από την χώρα το Μνημόνιο και οι πολιτικοί που το προκάλεσαν».

Στην πλατεία των Τρικάλων, για ακόμη μια βραδιά, εκφράστηκε η αγωνία των πολιτών για το αύριο με τους περισσότερους, να είναι απελπισμένοι λόγω ανεργίας και λόγω του ότι δεν βλέπουν φως στο τούνελ της οικονομικής πολιτικής. Από την άλλη, ήταν ξεκάθαρο, ότι με αυτές τις ειρηνικές διαμαρτυρίες, επιχειρούν παίρνοντας κουράγιο ο ένας από τον άλλον και με απόλυτα ειρηνικό τρόπο, να αποκτήσουν ενωτικά, την ελπίδα που έχουν χάσει και τους έχουν στερήσει τα οικονομικά εγκλήματα κατά της χώρας πολιτικών που διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας.

Στην διαμαρτυρία ηχούσαν και οι …άδειες κατσαρόλες, ενώ τα αναμμένα κεράκια, έρχονταν να θυμίσουν την «κηδεία» της χώρας από αυτούς που λεηλάτησαν και συνεχίζουν να λεηλατούν την περιουσία της χώρας… Μια συγκέντρωση που θύμιζε παλιότερες δεκαετίες, όπου άνθρωποι έβγαιναν στους δρόμους της γειτονιάς και συζητούσαν μεταξύ τους για κοινά προβλήματα…

Αυτό που είναι άξιο παρατήρησης, είναι πως το … ένστικτο των «αγανακτισμένων» στην πλατεία των Τρικάλων λειτουργεί άψογα και «απομονώνει» άμεσα όσους επιχειρούν να «καπελώσουν» πολιτικά αυτή την αγανάκτηση. Δεν τους δίνουν πλέον καμιά σημασία…

πηγή trikalanews.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.