Τρίκαλα: Τα πρώτα περιστατικά του 2021

0 780

Στο καθήκον βρήκε η αλλαγή του χρόνου το προσωπικό των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στα Τρίκαλα, για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών, με τα πρώτα περιστατικά να καταγράφονται από τα πρώτα μόλις λεπτά του 2021.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr από τα πρώτα λοιπόν λεπτά του νέου έτους έγινε το «ποδαρικό» των συμβάντων που σχετίζονται με τη δραστηριότητα της Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής, με τα πρώτα περιστατικά του 2021, ευτυχώς να μην είναι ιδιαίτερα σοβαρά.

Συνδρομή για τη μεταφορά ασθενή

Μια ώρα πέρασε από την υποδοχή του νέου έτους και στις 01.15 περίπου χτύπησε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Το 100 δέχτηκε κλήση προκειμένου να συνδράμει στην άμεση και ασφαλή μεταφορά ασθενή στο Νοσοκομείο, με τους αστυνομικούς να προστρέχουν σε βοήθεια.

Δουλειά και στο ΕΚΑΒ

Στο καθήκον βρήκε το 2021 και το προσωπικό το ΕΚΑΒ, που τους τελευταίους μήνες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, το τηλεφωνικό κέντρο του 166 «χτύπησε» στις 01.30.

Επρόκειτο για κρατούμενο των Φυλακών Τρικάλων που έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Επρόκειτο για ένα παθολογικό συμβάν, με τους διασώστες να καλούνται να μεταφέρουν τον κρατούμενο στα επείγοντα του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Με το πρώτο κιόλας λεπτό «χτύπησε» συναγερμός και σειρήνες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων.

Ωστόσο, δεν ήταν για κακό και για κάποιο περιστατικό, αλλά το προσωπικό που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο καθήκον, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να υποδεχτεί το 2021, ευχόμενο μια καλή χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερα δυσάρεστα συμβάντα.

Οι πρώτες ώρες του νέου έτους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ήσυχες για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων καθώς μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες το 199 δεν δέχτηκε κάποια κλήση.

Με την ανταπόκριση σε αυτά τα περιστατικά στα Τρίκαλα, τα Σώματα Ασφαλείας και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι βρίσκονται επί ποδός, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα το καθήκον τους απέναντι στους πολίτες, ανεξαρτήτως χρονικής στιγμής και συνθηκών, ευχόμενοι βέβαια το 2021 να είναι μια καλή χρονιά.

tv10.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr