Τρίκαλα: Στην τελική ευθεία ο Μύλος των Ξωτικών – Απίθανο να μην γίνει

0 3,989

Εαν και η κατάσταση επιδημιολογικά σε όλη την χώρα αλλά και στα Τρίκαλα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη εντούτοις η ζωή, συνεχίζεται παράλληλα με τον κορονοιό.

Στην Τρικαλινή πόλη το ενδιαφέρον πέρα από τα καθημερινά κρούσματα εστιάζεται και στην λειτουργία η όχι του θεματικού πάρκου.

Ένα μεγάλο μέρος των πολιτών ακούγοντας τους υγειονομικούς και τα όσα καθημερινά διαδραματίζονται με την εξάπλωση του ιού είναι αντίθετοι στον Μύλο. Οι πιο ψύχραιμοι αλλά κυρίως οι επαγγελματίες που εμπλέκονται η άμεσα η έμμεσα με το μεγάλο κοινωνικό και οικονομικό γεγονός της περιοχής, τάσσονται υπέρ ανοιχτά της διοργάνωσης …

Οι διοργανωτές επιμένουν ότι θα παρθούν αυστηρά μέτρα για τους επισκέπτες του πάρκου και τα υγειονομικά πρωτόκολλά θα τηρηθούν στο έπακρο ενώ πιέζουν και στέλνουν μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση να συνεχιστεί ο εμβολιασμός στην πόλη ώστε να περιοριστεί η όποια διασπορά και να μην χρειαστεί απόφαση ανάκλησης της λειτουργίας του Μύλου με αποτέλεσμα να μείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κλειστός και φυσικά να δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό στην τοπική οικονομία καθώς αρκετοί κλάδοι και ιδίως ο τουριστικός είναι άμεσα συνδεδεμένος με την παρουσία επισκεπτών σχεδόν για δυόμιση μήνες …Νοέμβριο Δεκέμβριο αλλά και Ιανουάριο …

Πάντως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το θεματικό Πάρκο θα λειτουργήσει κανονικά και στους υπαίθριους χώρους ήδη έχουν στηθεί και τα επιμέρους σημεία διασκέδασης …..

Στην λειτουργία του πάντως σημαντικό ρόλο παίζει και οι άλλες ανάλογες διοργανώσεις σε διάφορους νομούς της χώρας με αποκορύφωμα στην Δράμα όπου η γνωστή Ονειρούπολη θα διεξαχθεί κανονικά ….

Cz – trikalaidees.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.