Τρίκαλα: Έκκληση του μοναδικού 17χρονου από την Κρήνη που τον θέλουν θετικό στο κορονοϊό

0 3,255

Κάποιοι τον εμφανίζουν ως θετικό στον κορονοϊό την στιγμή που το παιδί είναι καλά στην υγεία του…απευθύνει δε, κάλεσμα στις τοπικές και υγειονομικές Αρχές να βγουν και να μιλήσουν επίσημα καθώς όλοι του συμπεριφέρονται περίεργα

«Επιτέλους ας βγουν οι αρμόδιοι Δήμος Φαρκαδόνας να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν αν υπάρχει κρούσμα ή όχι, κορονοϊου, στην περιοχή μας και οι Υγειονομικές Αρχές της Θεσσαλίας και του νομού Τρικάλων να μιλήσουν επίσημα για το που ακριβώς εντοπίστηκε το κρούσμα του κορονοϊού. Από το μεσημέρι του Σαββάτου ζούμε ένα δράμα. Έσπασαν τα τηλέφωνα από φίλους και συγχωριανούς που μας ρωτούν αν έχουμε νοσήσει από το ιό.».

Με αυτά τα λόγια μια οικογένεια από την Κρήνη και ο μοναδικός 17χρονος του χωριού βιώνουν μια δύσκολη κατάσταση. Ενώ ο 17χρονος είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει νοσήσει, όπως καλά στην υγεία τους είναι και τα μέλη της οικογένειας του, έρχονται αντιμέτωποι με τα σενάρια, ότι το παιδί έχει νοσήσει και παραμένει στο σπίτι σε κατ΄ οικον περιορισμό.

Τα σενάρια που δεν ευσταθούν σύμφωνα με τους ίδιους άρχισαν να μεταφέρονται άγνωστο από ποιους και για ποιο λόγο κι έχουν προκαλέσει την αναστάτωση σε ένα ολόκληρο χωριό, τη στιγμή που κανείς δεν βγαίνει επίσημα να πληροφορήσει τον κόσμο σε ποιο χωριό του νομού Τρικάλων είναι το κρούσμα.

«Είμαι ο μοναδικός 17χρονος στο χωριό, κι όλοι έρχονται με αντιμετωπίσουν περίεργα. Δεν έχω νοσήσει με τον ίο, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Δεν γνωρίζω πως και από που προέκυψε αυτό. Σταματήστε να μας ενοχλείτε με ανόητα τηλέφωνα και σταματήστε να με αντιμετωπίζετε με ανάρμοστες συμπεριφορές. Επιτέλους φροντίστε να ενημερώσετε τον κόσμο για το χωριό του νομού που εντοπίστηκε το κρούσμα και προστατέψτε τον κόσμο», είναι τα λόγια του 17χρονου, αλλά και των γονιών του.

krinilive.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.