“Τραγική” η κατάσταση σε τμήμα της πλατείας Δημουλά Καλαμπάκας

1 3.060

Χρόνια παραμένει η απαράδεκτη κατάσταση στην πλατεία Δημουλά της πόλης μας και συγκεκριμένα σε τμήμα της , αμέσως μετά την παιδική χαρά.

Από την παιδική χαρά και κάτω έως την οδό Πίνδου, το σημείο είναι στα σκοτάδια και τις βραδινές ώρες λίγοι περνούν από το σημείο ενώ μαζεύονται πολλοί…!

Το πρόβλημα δεν αντιμετώπισε σοβαρά καμιά δημοτική αρχή μένοντας μόνο στους προβολείς των γυμνασίων που κατα καιρούς και εκείνοι δέχονται “επιθέσεις” και σβήνουν ή στα φώτα της παιδικής χαράς που υπολειτουργούν και πολλά βράδια δεν ανάβουν καθόλου!!!

Το πιο κεντρικό σημείο της πόλης το οποίο θα μπορούσε να είναι πνεύμονας ζωής και αναψυχής για μικρά παιδιά και γονείς ( θα μπορούσε να επεκταθεί η παιδική χαρά ) μιας και το θεατράκι μάταια υπάρχει καθώς δεν προσφέρεται για εκδηλώσεις…. ( μετρημένες έχουν γίνει ) το βράδυ μεταμορφώνεται σε “στέκι”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Μαύρη Τουλίπα λέει

    Η πλατεία όταν κατασκευάστηκε ήταν κόσμημα, μετά πλάκωσαν οι πέργκολες, το κουκούλωμα των φωτιστικών με σακούλες, ξήλωμα των ασφαλειών των φωτιστικών πάντα με την ανοχή των εκάστοτε δημάρχων. Τώρα όποιος γουστάρει σπάζει,
    Και να με θυμηθείτε την ίδια τύχη θα έχει και το πάρκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.