Τους Τρεις Παίδες Εν Καμίνω τίμησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας

0 737

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας τιμώντας τους Αγίους Τρείς Παίδες Εν Καμίνω Ανανία, Αζαρία και Μισαήλ, προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος, που η Εκκλησία μας τιμά την ημέρα αυτή την μνήμη τους, πραγματοποίησε Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητου συμπαραστατομένου από τους Αρχιμανδρίτη Μακάριο Ιακωβάκη, Πατήρ Παύλο Τζιμόπουλο, απόστρατο του Πυροσβεστικού Σώματος και τους Διακόνους Αιμιλιανό και Αχιλλέα Πολύζο.

Στην Θεία Λειτουργία συμπροσευχήθηκαν ο Δκτής και το προσωπικό της Π.Υ. Καλαμπάκας ,ο Δήμαρχος Δ. Μετεώρων Αλέκος Θεόδωρος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δ. Μετεώρων Σινάνης Χρήστος, ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων Πυροσβεστών Ν. Τρικάλων Καβάλος Μιχαήλ, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αποστράτων Ειδικών Δυνάμεων Ν. Τρικάλων Σκύφτα Λουκά καθώς επίσης και πολλοί απόστρατοι υπάλληλοι του Πυροσβεστικού Σώματος και απλοί πολίτες.

Στον χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος εξέφρασε στον Διοικητή και στους Υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμπάκας την ευαρέσκεια της Μητροπόλεως, για την προσφορά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο κοινωνικό σύνολο, ευχόμενος να συνεχίσει να διακονεί το κοινωνικό σύνολο για χρόνια πολλά και με την ίδια αυταπάρνηση.

Ο Διοικητής και οι υπάλληλοι της Π.Υ. Καλαμπάκας ευχαριστούν θερμά την Ηγουμένη της Ι.Μ. Αγίων Θεοδώρων και την συνοδεία αυτής για την φιλοξενία τους.

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.