Τους πήρανε χαμπάρι

0 385

 

Τελευταία αγωνιστική στο Ιράν σήμερα. Το μόνο που έχει ξεκαθαρίσει είναι το πρωτάθλημα που πήρε η Πέρσπολις. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανοιχτά, τόσο για την έξοδο στους θεσμούς όσο και στον υποβιβασμό. Το «έργο» είναι αρκετά έως πολύ πολύπλοκο για αυτό και αποφάσισα να μην εμπλακώ με τα «καυτά» ματς, τα οποία είναι πολλά.

Γράφει ο Νίκος Ραπτάκης

Παίξε τώρα σε αμέτρητα τουρνουά bwin poker

Θα ασχοληθώ με το ματσάκιον της Ζομπ Αχάν που θα υποδεχτεί τη νεοφώτιστη Γκολ Γκοχάρ που τα κατάφερε να σωθεί (όχι μαθηματικά ακόμα). Εδώ το σενάριο είναι απλούστατο. Αν κάνουν ισοπαλία το ματσάκι τους, δεν θα τους ενδιαφέρει τι θα γίνει στα άλλα ματς. Πάντως κατά τη γνώμη μου και να «στραβώσει» η ισοπαλία είναι εξαιρετικά δύσκολο να πέσει μία από τις δύο. Τα πάντα θεωρητικά κρίνει η Παρς Τζανομπί Τζαμ που είναι στους 27 πόντους και αν νικήσει εκτός έδρας τη Ναφτ πάει στους 30, όσους έχουν οι Ζομπ και η Γκοχάρ. Όμως μεταξύ τους υπάρχουν ακόμα οι ομάδες Μασίν Σαζί, Παϊκάν και Σάιπα.

Τέλος πάντων έχω την εντύπωση ότι και για λόγους βαρεμάρας το ματς ίσως εξελιχθεί σε «σούπα». Μερικές ομάδες έχουν τις ισοπαλίες «ψωμοτύρι», όπως η Ναφτ (17 σε 29 ματς), γιατί όχι και εδώ. Ο μπουκ βέβαια τους πήρε χαμπάρι ότι μπορεί να το στήσουν ισοπαλία και κατακρεούργησε την απόδοση, ενώ αρκετοί δεν δίνουν καν το ματς για στοιχηματισμό. Επαναλαμβάνω ότι και να σπάσει το Χ, δεν νομίζω ότι θα κινδυνέψουν οι ομάδες. Δεν είναι εύκολο η Παϊκάν να κάνει διπλό στη Σεπαχάν που κυνηγά 4η θέση. Δεν είναι εύκολο η Σάιπα να γλυτώσει μέσα στην έδρα της Πέρσπολις, αν και αδιάφορη. Περισσότερο κάνω το μπετ για να έχω κίνητρο να παρακολουθήσω αυτή την τελευταία αγωνιστική  που με ενδιαφέρει ως πρωτάθλημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.