Τους εργαζόμενους στην καθαριότητα συνάντησε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος

0 1.601

Συνάντηση με του εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος παρουσία του αρμόδιο Αντιδημάρχου Νίκου Τσιούκα.

Ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα ο Δήμαρχος Μετεώρων αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους ενώ τους εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη μέχρι σήμερα ουσιαστική και άκρως παραγωγική συνεργασία που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής να προσφέρει ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες τόσο της πόλης της Καλαμπάκας όσο και των χωριών. Ευχαρίστησε ακόμη προσωπικά τον καθένα για όλα αυτά που προσφέρουν καθημερινά στην κοινωνία μας αντιμετωπίζοντας απρόοπτα και κινδύνους και συχνά με ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ο κ. Αβραμόπουλος άκουσε με προσοχή και κατέγραψε τα αιτήματα και τις προτάσεις όλων των εργαζομένων. Με ειλικρίνεια και σεβασμό συζητήθηκαν λύσεις για όλα τα προβλήματα.

Τέλος ο Δήμαρχος Μετεώρων επεσήμανε ότι ως πολίτες θα πρέπει να διευκολύνουμε το έργο των εργαζομένων στην καθαριότητα, να πειθαρχούμε όλοι στους κανονισμούς και να σεβόμαστε τον κόπο τους αλλά και το περιβάλλον.

Μαζί έχουμε πετύχει πολλά και θα κάνουμε περισσότερα για μια πόλη καθαρή, σύγχρονη και λειτουργική που θα αξίζει να ζεις και να δημιουργείς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr