Τοποθέτηση του μέλους της Δ.Ε του Ε.Μ.Ο. Καστρακίου Ευάγγελου Κωστή

Μετά τα τελευταία γεγονότα στον Ε.Μ.Ο. Καστρακίου, νομίζω πως ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ

0 207

Μετά τα τελευταία γεγονότα στον Ε.Μ.Ο. Καστρακίου, νομίζω πως ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ

Μετά τα τελευταία γεγονότα στον Ε.Μ.Ο. Καστρακίου, νομίζω πως ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ κάτι το οποίο ήλπιζα ότι θα συμβεί στη Γενική Συνέλευση η οποία όμως ανεβλήθη.

Δεν μπορώ όμως να μην απαντήσω και να δώσω ένα τέλος στα σχόλια και στο «γιατί;» που ειπώθηκαν.

Βρισκόμουν λοιπόν στη πλατεία, στα γυρίσματα, και περιμένοντας όπως και όλος ο κόσμος μέσα στον ήλιο να τελειώσουν, ακούω τον Παναγιώτη Ζωσιμά να ανακοινώνει την Γιορτή Κρασιού για τις 25 Αυγούστου.

Αρχικά, δεν έδωσα σημασία όμως όταν λίγο αργότερα το διάβασα αναρωτήθηκα τι ρόλο είχε το συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε και αποφασίστηκε η μη πραγματοποίηση της εκδήλωσης για φέτος λόγω αδυναμίας συγκρότησης διοικητικού συμβουλίου και μη φορολογικής τακτοποίησης του συλλόγου.

Σημειωτέον, την ημέρα του συμβουλίου, οι τρεις παραιτηθέντες δεν έδωσαν το παρόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά ενημερώθηκαν για την απόφαση.

Έτσι, αποφάσισα να ζητήσω εξηγήσεις και να κάνουμε την επομένη συμβούλιο όλη η διοικούσα επιτροπή για να συζητήσουμε το θέμα.

Ποιος το αποφάσισε και το ανακοίνωσε χωρίς την άποψη όλων; Δεν είμαι κατά της Γιορτής αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Πρώτα να συζητηθεί αν πρέπει να γίνει, να μοιραστούν αρμοδιότητες και έπειτα να ανακοινωθεί.

Τέλος, θα ήθελα να απαντήσω σε αυτούς που αναρωτιούνται για το ποιος είναι «ο νεαρός» που αντέδρασε έτσι.

Αυτός «ο νεαρός» είναι ενεργό μέλος του συλλόγου από μικρό παιδί στο χορευτικό, έξι συνεχόμενα χρόνια μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο, εργάτης σε κάθε εκδήλωση και οργάνωση και σήμερα μέλος της διοικούσας επιτροπής.

Όλα τα προηγούμενα μου έδωσαν το δικαίωμα να αντιδράσω.

Δεν έβρισα κανέναν και δεν επιτέθηκα σε κανέναν. Λυπάμαι αν έφερα σε δύσκολη θέση ορισμένους και αν στεναχώρησα άλλους όμως μερικά πράγματα πρέπει να συζητιούνται με σοβαρότητα.

Ευάγγελος Κωστής
Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ε.Μ.Ο.Κ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.