Τοποθέτηση του προέδρου Αγιοφύλλου Ζήση Καραγιάννη στην ανακοίνωση του Δημήτρη Δελιτζιά για τον Δήμο Μετεώρων

0 1,160

Τοποθέτηση στην ανακοίνωση του κ. Δημήτρη Δελιτζιά ο οποίος έχει πρόθεση να διεκδικήσει τον Δήμο Μετεώρων στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, έκανε ο πρόεδρος του Αγιοφύλλου κ. Ζήσης Καραγιάννης, αναφέροντας τα εξής:

Δημήτρη κατ αρχήν σε συγχαίρω για την τολμηρή απόφαση να διεκδικήσεις το Δήμο Μετεώρων. Αυτό που δημοσίευσες δείχνει αληθινά τόλμη και αρετή, φυσικά και τιμή για την περιοχή μας τα υπέροχα Χάσια. Οι προθέσεις αναμφισβήτητα, είναι οι πιο αγνές και αγαθές. Επειδή πέρασαν ικανότατοι Δήμαρχοι, εννοώ με τον Καλλικράτη, με φοβερή εμπειρία στα κοινά και δεν μπόρεσαν να πετύχουν στους στόχους που είχαν βάλει, ειδικά στα χωριά, αναφέρομαι στον κ. Σακελαρίου Δημήτριο και κ. Σινανη Χρήστο, ο κ. Αλέκος Θεόδωρος δεν έγραψε ακόμη την ιστορία του στο Δήμο Μετεώρων, φυσικά έχει αρκετό χρόνο να πετύχει τους στόχους που έβαλε.

Θεωρώ σκόπιμο, να αγωνιστούμε, ώστε ο Καλλικράτης να δώσει και άλλους δύο τουλάχιστον Δήμους, στην επαρχία Καλαμπάκας.

Αν δεν γίνει αυτό, καμία τύχει για ανάπτυξη δεν έχει ο Δήμος Μετεώρων.

Η άλλη λύση είναι , κοινό ψηφοδέλτιο, ξέρουμε τους ικανούς, ψηφίζουμε τους 30 καλύτερους, αυτοί ψηφίζουν το Δήμαρχο και ξεκινάει η ανάπτυξη. Επειδή κομματιαζομαστε, με πολλούς συνδιασμούς, δεν υπάρχει πάγκος για αλλαγές προσώπων. Προσωπικά, αν το επιτρέψει η φυσική μου κατάσταση, θα κατέβω πάλι για πρόεδρος της κοινότητας Αγιοφυλλου, μόνο με κοινό ψηφοδέλτιο, και τα 300 ευρώ θα τα μοιράζουμε με τον αντιπρόεδρο. Η πρόθεση μου είναι να προσφέρω στα κοινά μέχρι την τελευταία μου πνοή, διότι είναι το οξυγόνο μου. Ίσως χάθηκα μέσα στις σκέψεις μου, αλλά το νόημα βγαίνει. Καλή τύχη φίλε Δημήτρη.

Είσαι τολμηρός και πάλι χίλια μπράβο. Καλά Χριστούγεννα στους συνδημότες του υπέροχου και ευλογημένου Δήμου Μετεώρων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.