Το θέμα των Μετεώρων στο Περιφεριακό Συμβούλιο – Ψηφίστηκε και τι προτάθηκε από το Συμβούλιο

Στην Λάρισα στο Περιφερειακό Συμβούλιο συζητιέται αυτή τη στιγμή παρουσία αρκετών Καλαμπακιωτών

0 234

Στην Λάρισα στο Περιφερειακό Συμβούλιο συζητιέται αυτή τη στιγμή παρουσία αρκετών Καλαμπακιωτών

Στην Λάρισα στο Περιφερειακό Συμβούλιο συζητιέται αυτή τη στιγμή παρουσία αρκετών Καλαμπακιωτών  το θέμα “Θέσπιση χρήσεων και δραστηριοτήτων εντός του Ιερού Χώρου των Μετέωρων.

Στην Συνεδρίαση παραβρίσκονται πολλοί Καλαμπακιώτες μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Καλαμπάκας και σύμφωνα με τις πληροφορίες στο θέμα τοποθετούνται Καλαμπακιώτες που βρίσκονται στην αίθουσα εκφράζοντας τις απόψεις τους για το θέμα.

Στο θέμα τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης, ο κ. Αγγέλης Δικηγόρος της Ο.Λ. Καλαμπάκας, ο Δικηγόρος κ. Ευαγγέλου, ο κ. Λιόλιος, ο κ. Φώτης Πάλλας, ο κ. Λάσκος και ο κ. Καλύβας από τον Σύλλογο Μετέωρων Λιθόπολις, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τούλας, ο Περιφεριακός Σύμβουλος κ. Μπουτίνας, ο κ. Άρης Μητρονάτσιος, ο κ. Θεοδώρου, κ.α.

22:50 – Η συνεδρίαση του συγκεκριμενου θέματος έληξε στις 22:45 από τις 18:00 το απόγευμα που ξεκίνησε η συζήτησή του και η όλη κουβέντα έγινε με την σχετική ένταση και τις διαφωνίες…

Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία και στις προτάσεις του κ. Αγοραστού και της πλειοψηφίας ήταν στο άρθρο 2 να μπουν συγκεκριμένα σημεία με τις απαγορεύσεις στον χωρο των Μετέωρων, στο άρθρο 3 η διαβούλευση να διαρκέσει από 1 σε 2 χρόνια και στο άρθρο 5 που αφορά τα καταστήματα έξω από τις Ι.Μ μετά την συνταξιοδόιτηση του ιδιοκτήτη να χάνεται και η άδεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.