Το Σάββατο τα εγκαίνια του νέου εστιατορίου της Καλαμπάκας «Βάλια Κάλντα»

valia calda re2868513Με μεγάλη χαρά η διεύθυνση και το προσωπικό του νέου εστιατορίου της πόλης μας «Βάλια Κάλντα»

0 547

valia calda re2868513Με μεγάλη χαρά η διεύθυνση και το προσωπικό του νέου εστιατορίου της πόλης μας «Βάλια Κάλντα»

valia calda re2868513Με μεγάλη χαρά η διεύθυνση και το προσωπικό του νέου εστιατορίου της πόλης μας «Βάλια Κάλντα» σάς προσκαλεί στα λαμπερά εγκαίνιά του αυτό το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στις 7:00 το απόγευμα.

Το «Βάλια Κάλντα» είναι ένα θεματικό εστιατόριο και αποτελεί μία νέα πρόταση στο χώρο της εστίασης για την Καλαμπάκα και την ευρύτερη περιοχή, δεδομένου ότι ο βασικός κορμός των γεύσεων και των προτάσεων της κουζίνας του βασίζεται στη βλάχικη κουλτούρα μαγειρικής των ορεινών χωριών της περιοχής μας, ενώ έχει και έντονες γευστικές επιρροές από την μοναστηριακή κοινότητα των Μετεώρων.

Βασικό μέλημα των υπευθύνων του θεματικού εστιατορίου «Βάλια Κάλντα» ήταν η προέλευση και προμήθεια των πρώτων υλών να προέρχεται από παραγωγούς της περιοχής μας. Ομοίως και η κάβα του εστιατορίου περιλαμβάνει προϊόντα από επαγγελματίες του νομού μας, προκειμένου να στηρίζεται η τοπική οικονομία και να προβάλλονται και προωθούνται τα εξαιρετικά τοπικά μας προϊόντα.

Αυτό το Σάββατο, λοιπόν, με αφορμή την τέλεση των εγκαινίων του, είστε όλοι καλεσμένοι να δοκιμάσετε – δωρεάν – από μια πλειάδα αυθεντικών γεύσεων και μοναδικών εδεσμάτων που προσφέρονται στο εστιατόριο «Βάλια Κάλντα».

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
«ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ»
Τρικάλων 91 (πλατεία Αγιάν) ~ Καλαμπάκα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.