Το πρώτο δίπλωμα κιθάρας έδωσε στη Μεσημέρη Ελευθερία η Μουσική Σχολή Καλαμπάκας

0 165

Η σπουδάστρια της Σχολής μας , ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Γεωργίου έλαβε το ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΙΘΑΡΑΣ με ΑΡΙΣΤΑ.

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 διενεργήθηκαν  στη Μουσική Σχολή Δήμου Μετεώρων οι απολυτήριες εξετάσεις Κιθάρας χειμερινού εξαμήνου Σχ. έτους 2023-24

Η επιτροπή απολυτηρίων εξετάσεων που συγκροτήθηκε με την υπ. Αριθμ. 570093/04-01-2024 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού  αφού εξέτασε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία,  την υποψήφια  , 

ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΕΛΕΥΕΘΕΡΙΑ του Γεωργίου,

έκρινε ικανή και απένειμε σ΄ αυτή

ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΙΘΑΡΑΣ με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ – ΔΕΚΑ (10)

Με το Δίπλωμα Κιθάρας ολοκληρώνονται οι σπουδές της στη Σχολή μας στην τάξη Κιθάρας του Κώστα Δριτσέλη  και επιβραβεύεται μια μακρόχρονη πορεία συνεχής προσπάθειας και εξέλιξης με τον καλύτερο τρόπο, αφού βαθμολογήθηκε  από όλα τα μέλη της επιτροπής με ΑΡΙΣΤΑ -Δέκα ( ΠΑΜΨΗΦΕΙ) και με κολακευτικά σχόλια για την απόδοσή της σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα.

Συγχαίρουμε την σπουδάστρια μας για την κατάκτηση του Διπλώματος Κιθάρας αλλά και  για όλη την πορεία της  καθώς και τον καθηγητή της κ. Κώστα Δριτσέλη γνωρίζοντας πολύ καλά τις απαιτήσεις μιας τέτοιας προσπάθειας. 

Ευχόμαστε πάντα οι προσπάθειες της να είναι καρποφόρες και εμείς , οι άνθρωποι της Μουσικής Σχολής Δήμου Μετεώρων θα την καμαρώνουμε για τη δική της διαδρομή στο ατέλειωτο και μαγευτικό ταξίδι της ενασχόλησης με τη Μουσική. 

 

Η Δ/ντρια

Και το διδακτικό προσωπικό της 

Μουσικής Σχολής Δήμου Μετεώρων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr