Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητου

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητος

0 69

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητος  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητος  την Πέμπτη το απόγευμα και την Παρασκευή πρωϊ 10 και 11 Μαϊου, ευγενώς προσκληθείς από τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννην, θα μεταβεί στον Λαγκαδά όπου θα λάβει μέρος στις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Την Κυριακή 13 Μαϊου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό Προφ. Ηλιού Βλαχάβας.

Την Δευτέρα το απόγευμα και την Τρίτη το πρωϊ 14 και 15 Μαϊου , ευγενώς προσκληθείς από τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάντιον , θα μεταβεί στην Λάρισα όπου θα λάβει μέρος στις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του Αγίου Αχιλλείου πολιούχου της πόλεως της Λαρίσης.

Την Τετάρτη και Πέμπτη 16 και 17 Μαϊου ευγενώς προσκληθείς από τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεον, θα μεταβεί στην Σίφνο όπου θα λάβει μέρος στις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.