Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητου

0 481

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητος την Πέμπτη το Απόγευμα και την Παρασκευή το Πρωΐ 22 κ΄ 23 Αυγούστου, μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου , θα μεταβεί στην Νέα Μηχανιώνα όπου θα λάβει μέρος στις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη αποδώσει της εορτής της Κοιμ. της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωΐ 23 κ΄ 24 Αυγούστου , ευγενώς προσκληθείς υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόπλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέα, θα μεταβεί εις την Κόνιτσα όπου θα λάβει μέρος στις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα τελέσει την Θ. Λειτουργία στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγ. Παρασκευής Ορθοβουνίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γίνεται γνωστόν εκ της Ιεράς Μητροπόλεως, ότι τα γραφεία της Μητροπόλεως θα παραμείνουν κλειστά κατά το διάστημα , από Παρασκευή 16 Αυγούστου έως και Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Μόνον περιπτώσεις εκδόσεως Αδειών Γάμων και Πιστοποιητικών Ελευθερογαμίας θα εξυπηρετούνται στα Γραφεία της Μητροπόλεως κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 10.00 π.μ. έως 12.00 μ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.