Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητου

0 1.157

Ὁ Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητος Την Πέμπτη το απόγευμα 5 Μαρτίου , μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, θα μεταβεί εις τον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγ. Νεκταρίου Τρικάλων , όπου θα συμμετάσχει στην υποδοχή των «Αχράντων Παθών» εκ της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγιαλείας, και στη συνέχεια θα χοροστατήσει κατά τον Εσπερινό.

Την Παρασκευή το απόγευμα 6 Μαρτίου και ώρα 5.00 μ.μ. θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Ι. Ναού της Ιεράς Μονής Αγ.  Θεοδώρων, την τιμία Κάρα του Αγ. Θεοδώρου του Στρατηλάτου. Εν συνεχεία θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό και κατά την Α΄ στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας  Θεοτόκου. 

Το Σάββατο το πρωΐ  7 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα λειτουργήσει στην ως άνω πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή.

Το πρωΐ  της Κυριακής της Ορθοδοξίας  8 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο , θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγ. Κων/νου και Ελένης Καλαμπάκας.

Την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 6.00 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον Β΄ κατανυκτικό  εσπερινό στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος όπου και θα ομιλήσει καταλλήλως ο Καθηγούμενος της Ιεράς  Μονής Αγ. Νικολάου Σιαμάδων Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων στην προσπάθειά της να διευκολύνει αλλά και να δώσει την ευκαιρία στους εργαζομένους και στους νέους που έχουν φροντιστήρια, να συμμετέχουν της πνευματικής ευκαιρίας που προσφέρεται την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής με την ακολουθία των Χαιρετισμών της Παναγίας, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιείται και δεύτερη ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος κάθε Παρασκευή 21.00 – 22.00. ( εκτός του Ακαθίστου )

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr