Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ Θεόκλητου

0 893

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητος
την Παρασκευή το απόγευμα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η Μητροπολιτική Ακαδημία Θεολογικών και Ιστορικών Ερευνών Αγίων Μετεώρων προς τιμήν του μακαριστού Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κυρού Διονυσίου Χαραλάμπους.

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερατικό Μνημόσυνο στην Ιερά Μονή Βυτουμά υπέρ του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Διονυσίου.

Το Σάββατο το απόγευμα και ώρα 4 μ.μ. Θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό στην νεοιδρυθείσα Ιερά Μονή Αγ. Νικολάου Σιαμάδων και θα πραγματοποιήσει την ενθρόνιση του πρώτου ηγουμένου της Μονής Αρχ. Μακαρίου Ιακωβάκη.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου θα μεταβεί στα Τρίκαλα όπου θα λάβει μέρος σε Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στο Μνημόσυνο υπέρ του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Διονυσίου.

Την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 5 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον Α΄κατανυκτικό εσπερινό (εσπερινός της συγγνώμης ) στον Ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr