Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Σεραφείμ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Σεραφείμ Φαναρίου Καρδίτσης

0 15

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Σεραφείμ Φαναρίου Καρδίτσης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Σεραφείμ Φαναρίου Καρδίτσης και θα τελέσει το Μνημόσυνο της μακαριστής αδελφής του Ισμήνης Αθανασίου.

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, της Πεντηκοστής, θα λειτουργήσει στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Τό απόγευμα και ώρα 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό της Αγίας Τριάδος στο ομώνυμο Παρεκκλήσιο της πόλεως Καλαμπάκας.

Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015 ανήμερα της Εορτής της Αγίου Πνεύματος θα λειτουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Αγίας Τριάδος Μετεώρων.

Από Τρίτη 2 του μηνός μέχρι την Πέμπτη 4 του μηνός θα μεταβεί στην Αθήνα για εργασίες της Δ.Ι.Σ.

ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ

Ιεροκήρυκες της Ι. Μητροπόλεώς μας την Κυριακή θα λειτουργήσουν και ομιλήσουν ως εξής:
Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Δομέτιος Ντελλής στην Ι. Μονή Αγίας Τριάδος. Ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Νήφων Καψάλης στην Ι. Μονή Μεγ. Μετεώρου. Ο Αρχιμ. Μακάριος Ιακωβάκης στην Ι. Μονή Σιαμάδων. Ο Αρχιμ. Βαρλαάμ Νιαβής στην Ι. Μονή Βαρλαάμ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.