Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ Θεοκλήτου έως 15 Αυγούστου

0 634

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Κυριακή 31 Ιουλίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κορομηλιάς.

Την Δευτέρα 1 Αυγούστου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του παρακλητικού κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χρυσομηλιάς.

Την Τρίτη 2 Αυγούστου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του παρακλητικού κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Καλογριανής.

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του παρακλητικού κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελοχωρίου.

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του παρακλητικού κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φωτεινού.

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μεγάλου Μετεώρου.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μεγάλου Μετεώρου.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Μετεώρων, επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Καθηγουμενου της Μονής Αρχιμανδρίτου Δομετίου Ντελλή.

Την Δευτέρα 8 Αυγούστου θα μεταβεί στην πόλη της Άρτας, όπου θα λάβει μέρος σε πολυαρχιερχατικό συλλείτουργο, επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του επιχωρίου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Την Τρίτη 9 Αυγούστου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του παρακλητικού κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαυτονερίου.

Την Τετάρτη 10 Αυγούστου το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του παρακλητικού κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βυτουμά.

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου το πρωί θα τελέσει την θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Καθηγουμενου της Μονής και Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων Αρχιμανδρίτου Νήφωνος Καψάλη.

Το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του παρακλητικού κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σταγιάδων.

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του παρακλητικού κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Σιαμάδων.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Το διήμερο 14 και 15 Αυγούστου, ευγενώς προσκληθείς εκ του Σεβ. Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr