Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεοκλήτου

0 177

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας. Μετά την απόλυση, θα προστεί της Δοξολογίας επί τη εθνική επετείω του ΟΧΙ του 1940 και θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των υπέρ Πατρίδος πεσόντων αδελφών μας.

Στις 6 μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού στον Ιερό Μητροπολιτκό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, για την έναρξη του νέου έτους των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής της Μητροπόλεώς μας.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Διάβας.

——————————-

Ο Πανοσιολιογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Παναγίας.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr