Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ Θεοκλήτου

0 431

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Τρίτη 1 Αυγούστου στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλού.

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας. Κατά την ακολουθία θα ψάλλει πολυμελής Χορός, αποτελούμενος από 60 Φοιτητές Ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καστανιάς.

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 7 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Ανθούσης.

——————————-

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης Νήφων Καψάλης, την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 7 μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

——————————-

Ο Πανοσιολιογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Κυριακή 30 Ιουλίου το πρωί θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Διάβας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.