Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεοκλήτου

0 2.704

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Στις 21 και 22 Ιουλίου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου, θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη μνήμη της Αγίας Μαρκέλλης της Χιοπολίτιδος στο ομώνυμο Ιερό Προσκύνημα Βολισσού Χίου.

Την Τρίτη 25 Ιουλίου στις 8 μ.μ, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βασιλικής.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αηδόνας. Κατά την διάρκεια της θείας Λειτουργίας θα τελέσει την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου Αμβροσίου Φάλια.

Στις 26 και 27 Ιουλίου, κατόπιν προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου, θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Χρυσοκάστρου.

————————————————–

Ο Πανοσιολιογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Κυριακή 23 Ιουλίου το πρωί θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κρανιάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.