Το πρόγραμμα λειτουργιών του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεοκλήτου

0 1.084

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ., θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Γ΄ στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Οσίων Μετεωριτών Πατέρων Καλαμπάκας.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου το πρωί, θα τελέσει τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού προκατόχου του, Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κυρού Σεραφείμ, επί τη συμπληρώσει έξι ετών από την κοίμησή του.

Το απόγευμα και ώρα 6, θα υποδεχθεί στα προπύλαια του Βυζαντινού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας την ιερά εικόνα της Σταυρώσεως του Κυρίου από την Ιερά Μονή Βαρλαάμ, και εν συνεχεία θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον ίδιο Ναό.

Την Γ΄ Κυριακή των νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 19 Μαρτίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.

Το απόγευμα και ώρα 6, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Δ΄ κατανυκτικού Εσπερινού στον Βυζαντινό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας. Μετά την απόλυση, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Χρίστο Κυριαζόπουλο, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 5 μ.μ., θα τελέσει την θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Βυζαντινό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας.

———————————–

Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 6 μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία της Β΄ στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αχλαδέας.

Την Γ΄ Κυριακή των νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 19 Μαρτίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καλλιθέας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr